EN HELDIG FØDSEL

Hannah Arendt og Carrie Bradshaw fikk et barn med Harold Bloom som donor, og resultater ble bloggen du har klikket deg inn på. 
William Shakespeare skrev noen av sine mest kjente skuespill i karantene da pesten herjet i England på slutten av 1500-tallet. Hvilken lærdom kan vi hente fra «oppfinneren av mennesket» her vi sitter i korona-karantene i 2021? 
I lys av Shakespeare vil vi, Rosalind og Celia, utforske temaer som handlekraft, skjebne, penger, tilgivelse, religion, galskap, vilje, makt og kjærlighet. Med oss har vi dessuten vår Titania, vår fabelaktige illustratør.

stars full of corona (1).jpg
 
 
Søk

Kjærlighet i koronaens tid: Flamme-emojis og fete sneakers

Jeg, Portia, begynte å tekste med en ny fyr sent i april. Flamme-emoji var hans første reaksjon på min story på Insta. Et symbol på at noe er on fire, og jeg var on fire den dagen. Solen skinte. Jeg var happy. Jeg skulle endelig møte noen venninner jeg ikke hadde sett på lenge. Jeg kan se for meg at jeg smilte bredt ved å vite at jeg skulle se dem, men også fordi solen skinte, og jeg hadde brukt shimmer som sminke på mine kinn, og… Ja, jeg var happy den dagen han flamme-reage

 

Abonneringsskjema

Hold deg oppdatert

Takk for innsendingen din!

 

CONTACT

Takk for innsendingen din!